Pripreme za upis na Medicinu

PRIPREME ZA PRIJEMNI ISPIT ZA MEDICINSKI FAKULTET  
IZ KEMIJE, FIZIKE, BIOLOGIJE ... INDIVIDUALNE I GRUPNE Kvalitetne i uspješne pripreme – instrukcije za upis na Medicinski fakultet u Zagrebu i druge fakultete po katalozima, programima i testovima fakulteta daju profesori iz kemije, fizike, biologije, matematike i drugih predmeta i pripremaju za državnu maturu.

(integralno = matura + prijemni, 2 u 1, ili samo prijemni, samo matura, razlikovni program ili svaki predmet pojedinačno ili sve zajedno)

Uz klasične pripreme dajemo i pripreme preko interneta, online instrukcije putem SKYPEA u realnom vremenu individualnim pristupom za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i ostatak svijeta. Instrukcije uživo iz topline vlastitog doma bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.

SKYPE je video veza koja nam omogućuje da komuniciramo dobro kao uživo. Za to Vam treba računalo (laptop ili stolno) i mikrofon (ako nije ugrađen).
Ako imate web kameru, nastava se može odvijati i uz prijenos slike. Međutim to nije nužno i ovisi o Vašim osobnim sklonostima. Dakle, Vi birate želite li poduku samo putem zvuka ili putem zvuka i slike. Još jedna prednost Skypea je integrirani chat sustav koji omogućuje i pismeno učenje. Za više informacija i upute kliknite
 
ovdje.

- dogovor za termine (ujutro, poslijepodne, navečer, vikendom), nastavu izvodimo i vikendom ili preko zimskih i proljetnih praznika.

Individualni pristup. VELIKO ISKUSTVO I STRUČNOST U PODUČAVANJU. ZAGARANTIRAN USPJEH.

Možete nas kontaktirati svakim danom (radnim i neradnim) od 9 do 22 sata na:

095/ 812-7777,  099/ 739-9999,  01/ 2990-241
Skype:  instrukcije-online ili moje.instrukcije
Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777

Dajemo instrukcije za cijelu Hrvatsku i ostatak svijeta, a u Zagrebu dajemo i klasične instrukcije i pripreme. Pogledajte kartu

Najpovoljnije cijene
 - popusti: 10%, 20%, 30%, 40%, 60%.


Besplatne instrukcije i pripreme - određeni sadržaji te besplatne konzultacije za sve polaznike.

Kao što je poznato Medicinski fakultet u Zagrebu je uz državnu maturu ponovo uveo prijemni ispit iz kemije, fizike i biologije za upis na fakultet, dok ostali fakulteti i dalje vrše upis preko državne mature, pa kandidati koji se prijavljuju na Medicinski i srodne fakultete moraju polagati sve te predmete na prijemnom ispitu na Medicinskom fakultetu i neki od njih ili sve na državnoj maturi.

Kako se programi i sadržaji te složenost zadataka za prijemni ispit na Medicinskom fakultetu i državnu maturu razlikuju odlučili smo ponuditi vam više vrsta priprema:

1.  integralne pripreme 2 u 1 (matura + prijemni)
2.  samo prijemni
3.  samo matura
4.  svaki predmet pojedinačno ili sve zajedno
5.  samo razlikovni sadržaji

Na našim pripremama ćemo raditi po KATALOZIMA ZNANJA ( kemija, biologija, fizika ) - na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koji sadrže poglavlja koja će se testirati na prijemnom ispitu. Također ćemo vježbati zadatke s ranijih prijemnih ispita koji se po svojoj strukturi, složenosti i težini razlikuju od onih na državnoj maturi.

Kako se rang lista kandidata za upis na Medicinu sastavlja prema sljedećem sustavu bodovanja:

a)   na temelju uspjeha u srednjoj školi                                          do 220 bodova
b)   na temelju položenih ispita na državnoj maturi                       do 240 bodova
c)   na temelju provjere znanja na prijemnom ispitu                      do 540 bodova   

ne treba ni napominjati koja je važnost prijemnog ispita za upis na ovaj fakultet jer upis zavisi uglavnom o rezultatu postignutom na prijemnom ispitu koji je složeniji i teži od državne mature - tako naprimjer na prijemnom ispitu 2011./2012. akademske godine čak 70% pristupnika nije uspjelo prijeći razredbeni prag.

To sve upućuje na potrebu za temeljitim, kvalitetnim i individualnim priprema.

Zato na našim pripremama:

-   radimo individualno ili u paru s individulnim pristupom svakom polazniku gdje svaki polaznik radi one predmete i prolazi ono gradivo i poglavlja koja su njemu potrebna, u kojima je slabiji,
-   nastavne metode, ritam rada i termini se prilagođavaju svakom kandidatu i radi se brzinom koju on može pratiti,
-   uspostavlja se interaktivni individualni pristup, poklanja se dovoljno pažnje i vremena svakom polazniku koji aktivno sudjeluje u pripremama i u svakom trenutku može pitati što mu nije jasno.

Zbog toga ove pripreme daju iznimno dobre rezultateveoma visok postotak uspješnosti (više od 95%).

Na našim pripremama dajemo i jedan veliki dio sadržaja besplatno.

Uz to naše pripreme možete polaziti klasično kod nas u uredu ili preko interneta, online - putem SKYPEA u realnom vremenu, uživo iz topline vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu ili kombinirano. Nije bitno gdje živite, instrukcije su vam dostupne u vašem domu.
 

CIJENE I POPUSTI:

Nastava se izvodi:
1. Individualno ili u paru s individulnim pristupom svakom polazniku gdje svaki polaznik radi one predmete i prolazi ono gradivo i poglavlja koja su njemu potrebna, u kojima je slabiji. Nastavne metode i ritam rada se prilagođavaju svakom kandidatu i radi se brzinom koju on može pratiti.
Zbog toga ove pripreme daju iznimno dobre rezultate  veoma visok postotak uspješnosti (više od 95%).

Najpovoljnije cijene  uz popuste do 20%, 30%, 40%.


2. U manjim grupama u kojima je moguće uspostaviti individualni pristup i pokloniti dovoljno pažnje i vremena svakom polazniku.Naše grupe nisu velike (5-6 polaznika) pa se i ovdje postižu vrlo dobri rezultati, a popusti su do 75% ovisno o izabranom paketu.