Instrukcije putem Skypea


Instrukcije iz RAZN
IH PREDMETA 
učenicima i studentima svih škola, fakulteta i učilišta klasično ili preko internetaputem SKYPEA, online instrukcije i pripreme u realnom vremenu, uživo iz vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.

INSTRUKCIJE MATEMATIKA, INSTRUKCIJE FIZIKA, INSTRUKCIJE KEMIJA (opća, neorganska, organska, analitička, fizikalna, kemijski račun, stehiometrija), BIOKEMIJA, gospodarska matematika, elektrotehnika, mehanika, biologija, statistika, vjerojatnost, hrvatski jezik, povijest, geografija i dr., pomoć u učenju i izradi domaćih zadaća, pripreme za državnu maturu i upis na Medicinski fakultet i druge fakutete, popravne i druge ispite.

Klasične instrukcije ili instrukcije putem SKYPEA, online instrukcije u realnom vremenu s individualnim pristupom daju profesori  za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i ostatak svijeta.

 Za informacije i predbilježbe nazovite: 
095/ 812-7777,  099/ 739-9999  ili  01/ 2990-241
E-mail: dobrepoduke@gmail.com   
Skype korisničko ime je: instrukcijeonline ili moje.instrukcije
Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777

  


 Uz klasične instrukcije i pripreme nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Prednosti su prilagodljivost, praktičnost, mogućnost rada na bilo kojem mjestu (iz vlastite sobe), usvajanje znanja brzinom koja odgovara svakom posebice i omogućuje svakom polazniku usvajanje gradiva prema vlastitim željama i rasporedu


SKYPE je video veza koja nam omogućuje da komuniciramo dobro kao uživo.


Za to Vam je potrebno računalo (laptop ili stolno) i mikrofon (ako već nije ugrađen) ili bilo koji mobitel ili tablet koji podržavaju internet vezu. Ako imate web kameru, nastava se može odvijati i uz prijenos slike, ali to nije nužno i ovisi o Vašim sklonostima. Vi birate želite li poduku samo putem zvuka ili putem zvuka i slike. Još jedna prednost Skypea je integrirani chat koji omogućuje i pismeno učenje.


Prednosti instrukcija putem Skypea naspram "klasičnih" instrukcija:

Instrukcije putem Skypea omogućuju apsolutno sve isto što i klasične instrukcije - znači omogućuju neposredni kontakt, odličnu interakciju i komunikaciju s profesorima. Osim ovih kvaliteta koje imaju kao klasične instrukcije, Skype instrukcije daju i nekoliko bitnih prednosti koje omogućuju moderna tehnologija, svijet računala i Interneta:


1. Skype instrukcije su dostupne na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme  - skladno primljenoj uplati instrukcije se mogu organizirati odmah, za danas, sutra, prekosutra ..., popodne, navečer, ujutro, radnim danom, vikendom ili blagdanom. Broj i dinamika termina se dogovara.

Ne morate ići nikamo - sjednemo za računalo (tablet, mobitel) i radimo uživo u realnom vremenu iz topline vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.


2. Skype instrukcije
mogu se izvoditi se po Vašim materijalima, zadacima, ispitima i sadržajima ili s unaprijed pripremljenim materijalima (lekcijama i vježbama) sastavljenim u digitalnom formatu koje poklanjamo polaznicima i koji ostaju trajno pohranjeni u kompjuteru, uvijek dostupni učeniku za naknadno ponavljanje i vježbanje, a mogu se dodatno kopirati i printati (ne gubi se vrijeme na pisanje istih).


3. Skype instrukcije su učenicima i studentima zanimljivije i privlačnije od klasičnih
- svijet Interneta i kompjutera je "prirodno" okruženje mladih u kojem provode najveći dio svog slobodnog vremena. U tom svijetu oni su kao "ribe u vodi", dobro se snalaze, osjećaju se sigurno i pouzdano pa im je motivacija za rad je veća te stoga bolje i brže uče i postižu bolji uspjeh.

4. Nije bitno gdje živite, u velikom ili malom mjestu, instrukcije su Vam dostupne u Vašem domu, ne morate tražiti profesore. Kvaliteta je ista, čak i bolja nego kod klasičnih instrukcija, praktičnije su, nema dodatnih troškova i gubitka vremena, udobnost je veća, a cijena ista.


Evo što trebate napraviti:

1. KORAK: Ako još nemate instaliran besplatni program SKYPEA kliknite na jednu od naših slika sa oznakom Skypea na ovoj stranici otvorit će Vam se stranica za besplatnu instalaciju Skypea ili upišite u GOOGLE tražilicu „skype free download“, a možete i otvoriti stranicu www.skype.com
Slijedite upute i instalirajte program – jednostavno je.
2. KORAK: Nazovite nas putem SKYPEA – naš „NIK“ (korisničko ime ) je: instrukcijeonline, edukacijski.centar ili moje.instrukcije
3. KORAK: Kad uspostavimo vezu sve dalje  je naša briga, dat ćemo Vam detaljne informacije.                                                                                                                                                                                                                                                                                     Ne morate izlaziti iz Vaše omiljene sobe. Spojimo se na SKYPE !!
Cijena sata je kao i kod uobičajenih instrukcija.

Nazovite pa ćemo Vam objasniti: 095/ 812-7777,  099/ 739-9999  ili  01/ 2990-241.  
Skype korisničko ime je: instrukcijeonline ili moje.instrukcije
Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777

Možete nas kontaktirati svakim danom (radnim i neradnim) od 9 do 22 sata.