Online instrukcije

Online instrukcije iz raznih predmeta u realnom vremenu - dostupne u svakom domu 

 

Online instrukcije iz raznih predmeta putem Skypea, WhatsAppa, Vibera, Teamsa, Meeta, Zooma... za cijelu Hrvatsku i svijet. Ovo su video veze koje nam omogućuju da komuniciramo dobro kao uživo. 

 

Uz klasične instrukcije nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Prednosti su prilagodljivost, praktičnost, mogućnost rada na bilo kojem mjestu (iz vlastite sobe), usvajanje znanja brzinom koja odgovara svakom posebice i omogućuje svakom polazniku usvajanje gradiva prema vlastitim željama i rasporedu. 

 

INSTRUKCIJE MATEMATIKAFIZIKAKEMIJA (opća kemija, anorganska kemija, organska kemija, fizikalna kemija, analitička kemija, kemijski račun - stehiometrija, medicinska kemija, elektrokemija)biokemija, gospodarska matematika, osnove elektrotehnikemehanika, biologijastatistikahrvatski jezikpovijestgeografija i dr., pomoć pri učenju i izradi domaćih zadaća, pripreme za državnu maturu i upis na Medicinski fakultet i druge fakultete, popravne i druge ispite.Online instrukcije iz mnogih predmeta s individualnim pristupom, 1 na 1, u realnom vremenu i interakciji s profesorima iz udobnosti vlastitog doma, dostupne u cijeloj Hrvatskoj i svijetu.

Instrukcije, poduke, repeticije iz RAZNIH PREDMETA učenicima i studentima svih škola, fakulteta i učilišta klasično ili online - putem SKYPEA, WhatsAppa, Vibera, Teamsa, Zooma, Meeta... Online instrukcije i pripreme u realnom vremenu, uživo iz udobnosti vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu. KVALITETNIJE, JEFTINIJE I BRŽE !

 

Uz klasične instrukcije dajemo i online instrukcije putem SKYPEA, WhatsAppa, Vibera, Teamsa, Zooma, Meeta..., u realnom vremenu 1 na 1 s individualnim pristupom svakom polazniku za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i svijet. 

Veliki dio sadržaja je besplatan.


Kontaktirajte nas na telefone: (+385)

095/ 812-7777,  099/ 739-9999  i  01/ 2990-241 

Viber / WhatsApp / Telegram / Signal: 095 812 7777

E-mail: dobrepoduke@gmail.com 

Skypemoje.instrukcije, instrukcijeonline i instrukcije-online

 

Uz klasične instrukcije, pripreme i tečaje nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Prednosti su prilagodljivost, praktičnost, mogućnost rada na bilo kojem mjestu (iz vlastite sobe), usvajanje znanja brzinom koja odgovara svakom posebice i omogućuje svakom polazniku usvajanje gradiva prema vlastitim željama i rasporedu. 

SKYPE, WhatsApp, Viber, Teams, Zoom, Meet... su video veze koje nam omogućuju da komuniciramo dobro kao uživo. 

Za to Vam je potrebno računalo (laptop ili stolno), tablet ili mobitel, može i digitalni TV, kućni telefon i sl. Ako imate web kameru, nastava se može odvijati i uz prijenos slike, ali to nije nužno i ovisi o Vašim sklonostima. Vi birate želite li poduku samo putem zvuka ili putem zvuka i slike. Još jedna prednost Skypea, WhatsAppa, Vibera... je integrirani chat koji omogućuje i pismeno učenje. 

Prednosti online instrukcija putem Skypea, WhatsAppa, Vibera, Teamsa, Zooma, Meeta... naspram "klasičnih" instrukcija:

 

Online instrukcije putem Skypea, WhatsAppa, Vibera,Teamsa, Zooma, Meeta... omogućuju apsolutno sve isto što i klasične instrukcije - znači omogućuju neposredni kontakt, odličnu interakciju i komunikaciju s profesorima. Osim ovih kvaliteta koje imaju kao klasične instrukcije, online instrukcije daju i nekoliko bitnih prednosti koje omogućuju moderna tehnologija, svijet računala i Interneta: 

 

1. Online instrukcije putem Skypea, WhatsAppa, Vibera... su dostupne na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme - skladno primljenoj uplati instrukcije se mogu organizirati odmah, za danas, sutra, prekosutra..., popodne, navečer, ujutro, radnim danom, vikendom ili blagdanom. Broj i dinamika termina se dogovara. Ne morate ići nikamo - sjednemo za računalo (laptop, tablet, mobitel) i radimo uživo u realnom vremenu iz udobnosti vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.

 

2. Skype, WhatsApp, Viber... instrukcije mogu se izvoditi se po Vašim materijalima, zadacima, ispitima i sadržajima ili s unaprijed pripremljenim materijalima (lekcijama i vježbama) sastavljenim u digitalnom formatu koje poklanjamo polaznicima i koji ostaju trajno pohranjeni u kompjuteru, uvijek dostupni učeniku za naknadno ponavljanje i vježbanje, a mogu se dodatno kopirati i printati (ne gubi se vrijeme na pisanje istih).

3. Online instrukcije su učenicima i studentima zanimljivije i privlačnije od klasičnih - svijet Interneta i kompjutera je "prirodno" okruženje mladih u kojem provode najveći dio svog slobodnog vremena. U tom svijetu oni su kao "ribe u vodi", dobro se snalaze, osjećaju se sigurno i pouzdano pa im je motivacija za rad veća te stoga bolje i brže uče i postižu bolji uspjeh.

4. Nije bitno gdje živite, u velikom ili malom mjestu, instrukcije su Vam dostupne u Vašem domu, ne morate tražiti profesore, nikoga dočekivati ni ispraćati. Kvaliteta je ista, čak i bolja nego kod klasičnih instrukcija, praktičnije su, nema dodatnih troškova i gubitka vremena, udobnost je veća, cijena niža, a jednostavno je i povezivanje sa svojim instruktorima i prijateljima.

 

JEDNOSTAVNO, ZAR NE?? Ne morate izlaziti iz Vaše omiljene sobe. Spojimo se na SKYPE, WhatsApp, Viber... I TO JE TO!!

 


Online instrukcije, poduke, repeticije, matematika, fizika, kemija, biokemija, statistika, elektrotehnika, mehanika, upis na Medicinu, državna matura

Instrukcije su dostupne u cijeloj Hrvatskoj i svijetu:

 

Zagreb, Dugo Selo, Ivanić Grad, Jastrebarsko, Samobor, Zaprešić Sveta Nedelja, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec

Bjelovar, Čazma, Daruvar, Garešnica, Grubišno Polje

Nova Gradiška, Slavonski Brod

Dubrovnik, Korčula, Metković, Opuzen, Ploče

Buje, Buzet, Labin, Novigrad, Pazin, Poreč, Pula, Rovinj, Umag, Vodnjan

Duga Resa, Karlovac, Ogulin, Ozalj, Slunj  

Đurđevac, Koprivnica, Križevci 

Donja Stubica, Klanjec, Krapina, Oroslavje, Pregrada, Zabok, Zlatar

Gospić, Novalja, Otočac, Senj

Čakovec, Mursko Središće, Prelog

Beli Manastir, Belišće, Donji Miholjac, Đakovo, Našice, Osijek, Valpovo

Kutjevo, Lipik, Pakrac, Pleternica, Požega

Bakar, Cres, Crikvenica, Čabar, Delnice, Kastav, Kraljevica, Krk, Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Opatija, Rab, Rijeka, Vrbovsko

Glina, Hrvatska Kostajnica, Kutina, Novska, Petrinja, Popovača, Sisak  

Hvar, Imotski, Kaštela, Kaštel Sućurac, Komiža, Makarska, Omiš, Sinj, Solin, Split, Stari Grad, Supetar, Trilj, Trogir, Vis, Vrgorac, Vrlika

Drniš, Knin, Skradin, Šibenik, Vodice

Ivanec, Lepoglava, Ludbreg, Novi Marof, Varaždin, Varaždinske Toplice

Orahovica, Slatina, Virovitica 

Ilok, Otok, Vinkovci, Vukovar, Županja 

Benkovac, Biograd na Moru, Nin, Obrovac, Pag, Zadar 

i sva druga mjesta ...


Županije: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka.


Opširnije na: