Instrukcije fizika

Informacije i predbilježbe na telefone/Viber/WhatsApp:   095/ 812-7777,  099/ 739-9999,  01/ 2990-241


Kvalitetne i uspješne INSTRUKCIJE IZ FIZIKE, MATEMATIKE, KEMIJE, MEHANIKE, TERMODINAMIKE, ATOMSKE I NUKLEARNE FIZIKE, KVANTNE MEHANIKE i drugih predmeta (poduke) 
za osnovne, sve srednje škole, fakultete, veleučilišta i visoke škole daju profesori.

- instrukcije iz fizike, instrukcije iz matematike, instrukcije iz kemije, pripreme za ispite, ispravljanje ocjena, pomoć u riješavanju zadaća, redovit rad i kontinuirano praćenje, pripreme za popravne ispite, višegodišnje iskustvo, postignuti rezultati, dostupna lokacija - centar grada (parking), individualan pristup, pripreme za natjecanja, dodatni popusti za rad u grupi, pripreme za državnu maturu ...

Uz klasične instrukcije dajemo i instrukcije preko interneta, online instrukcije putem SKYPE-a u realnom vremenu s individualnim pristupom za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i ostatak svijeta. Instrukcije uživo iz udobnosti vlastitog doma bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.
- dogovor za termine (ujutro, poslijepodne, navečer, vikendom)

SKYPE je video veza koja nam omogućuje da komuniciramo dobro kao uživo. Za to Vam treba računalo (laptop ili stolno) i mikrofon (ako nije ugrađen).
Ako imate web kameru, nastava se može odvijati i uz prijenos slike. Međutim to nije nužno i ovisi o Vašim osobnim sklonostima. Dakle, Vi birate želite li poduku samo putem zvuka ili putem zvuka i slike. Još jedna prednost Skypea je integrirani chat sustav koji omogućuje i pismeno učenje. Za više informacija i upute kliknite ovdje.

 VELIKO ISKUSTVO I STRUČNOST U PODUČAVANJU, ZAGARANTIRAN USPJEH,  Zagreb, centar

Možete nas kontaktirati svakim danom (radnim i neradnim) od 9 do 22 sata na:
095/ 812-7777,   01/ 2990-241,  099/ 739-9999
Skype:  instrukcijeonline, instrukcije-online ili moje.instrukcije
Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777

Dajemo instrukcije za cijelu Hrvatsku i ostatak svijeta, a u Zagrebu dajemo i klasične instrukcije i pripreme. Pogledajte kartu

Najpovoljnije cijene
 - popusti: 10%, 20%, 30%, 40%, 60%.


Besplatne instrukcije i pripreme - određeni sadržaji te besplatne konzultacije za sve polaznike.