Hrvatski jezik

Informacije i predbilježbe na telefone/Viber/WhatsApp:   (+385)  095/ 812-7777,  099/ 739-9999,  01/ 2990-241

 INSTRUKCIJE IZ HRVATSKOG JEZIKA    

      

- instrukcije iz hrvatskog jezika, pripreme za ispite, ispravljanje ocjena, pomoć u riješavanju zadaća, redovit rad i kontinuirano praćenje, pripreme za popravne ispite, višegodišnje iskustvo, postignuti rezultati, dostupna lokacija - centar grada (parking), individualan pristup, pripreme za natjecanja, dodatni popusti za rad u grupi, pripreme za državnu maturu ( A i B razina ) ... 
  • dogovor za termine (ujutro, poslijepodne, navečer, vikendom) 
Instrukcije iz HRVATSKOG JEZIKA za sve srednje i osnovne škole i pripreme za državnu maturu

Kvalitetne, stručne i uspješne instrukcije ( poduke, repeticije ) iz HRVATSKOG JEZIKA za osnovne i sve srednje škole (gimnazije, ekonomske, medicinske, tehničke škole, sve strukovne ... i dr. škole) ... daju profesori.

Uz klasične instrukcije dajemo i instrukcije preko interneta, online instrukcije putem SKYPE-a u realnom vremenu individualnim pristupom za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG, ostatak svijeta. Instrukcije uživo iz udobnosti vlastitog doma bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.

SKYPE je video veza koja nam omogućuje da komuniciramo dobro kao uživo. Za to Vam treba računalo (laptop ili stolno) i mikrofon (ako nije ugrađen).
Ako imate web kameru, nastava se može odvijati i uz prijenos slike. Međutim to nije nužno i ovisi o Vašim osobnim sklonostima. Dakle, Vi birate želite li poduku samo putem zvuka ili putem zvuka i slike. Još jedna prednost Skypea je integrirani chat sustav koji omogućuje i pismeno učenje. Za više informacija i upute kliknite ovdje.    


Možete nas kontaktirati svakim danom (radnim i neradnim) od 9 do 22 sata na:
095/ 812-7777,   01/ 2990-241,  099/ 739-9999
Skype:  instrukcijeonline, instrukcije-online ili moje.instrukcije 
Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777

Dajemo instrukcije za cijelu Hrvatsku i ostatak svijeta, a u Zagrebu dajemo i klasične instrukcije i pripreme. Pogledajte kartu

Najpovoljnije cijene
 - popusti: 10%, 20%, 30%, 40%, 60%.

Besplatne instrukcije i pripreme - određeni sadržaji te besplatne konzultacije za sve polaznike.