Pomoć u učenju

POMOĆ PRI UČENJU - instrukcijeInformacije i predbilježbe na telefone/Viber/WhatsApp:   095/ 812-7777,  099/ 739-9999,  01/ 2990-241
 

Pomoć u učenju, usvajanje vještina i tehnika učenja i pamćenja i drugi oblici pomoći (izrada umnih - mentalnih mapa) te poduke iz cjelokupnog nastavnog programa (svih predmeta) za osnovne, sve srednje škole, fakultete, veleučilišta i visoke škole kao i kontinuirano praćenje.

Individualni rad uz individualni pristup.

Pomoć u učenju je predviđena kako za djecu sa slabijim uspjehom, tako za onu koja su uspješna i žele više, kao i djecu s određenim poteškoćama.

Učenici koji  znaju učiti - vole učenje, dok ga oni koji nisu naučili učiti - ne vole, smatraju učenje nečim teškim i dosadnim.
Najkorisnija vještina je vještina učenja (učenja novih sadržaja). Ona nije čak ni pitanje odabira, već pitanje opstanka.


- pripreme za ispite, ispravljanje ocjena, pomoć u riješavanju zadaća, redovit rad i kontinuirano praćenje, višegodišnje iskustvo, postignuti rezultati, dostupna lokacija - centar grada (parking), individualan pristup, pripreme za natjecanja, dodatni popusti za rad u grupi, pripreme za državnu maturu i upis na fakultete po nacionalnim i gimnazijskim programima i programima fakulteta...

- dogovor za termine (ujutro, poslijepodne, navečer, vikendom)

Uz klasične instrukcije dajemo i instrukcije preko interneta, online instrukcije putem SKYPE-a u realnom vremenu s individualnim pristupom za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju i CG. Instrukcije uživo iz topline vlastitog doma bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.

SKYPE je video veza koja nam omogućuje da komuniciramo dobro kao uživo. Za to Vam treba računalo (laptop ili stolno) i mikrofon (ako nije ugrađen).
Ako imate web kameru, nastava se može odvijati i uz prijenos slike. Međutim to nije nužno i ovisi o Vašim osobnim sklonostima. Dakle, Vi birate želite li poduku samo putem zvuka ili putem zvuka i slike. Još jedna prednost Skypea je integrirani chat sustav koji omogućuje i pismeno učenje. Za više informacija i upute kliknite 
ovdje.

VELIKO ISKUSTVO I STRUČNOST U PODUČAVANJU, ZAGARANTIRAN USPJEH,  Zagreb, centar

Možete nas kontaktirati svakim danom (radnim i neradnim) od 9 do 22 sata na:
095/ 812-7777,   01/ 2990-241,  099/ 739-9999
Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777
Skype: moje.instrukcije

Dajemo instrukcije za cijelu Hrvatsku i ostatak svijeta, a u Zagrebu dajemo i klasične instrukcije i pripreme. Pogledajte kartu

Najpovoljnije cijene
 - popusti: 10%, 20%, 30%, 40%, 60%.


Besplatne instrukcije i pripreme - određeni sadržaji te besplatne konzultacije za sve polaznike.