Instrukcije svi predmeti

Informacije na telefon/Viber/WhatsApp:   095/ 812-7777, 099/ 739-9999, 01/ 2990-241, Skype: moje.instrukcije 


Kvalitetne i uspješne
  poduke za osnovne, srednje škole, fakultete, veleučilišta i visoke škole
     


INSTRUKCIJE IZ MATEMATIKE ♦ INSTRUKCIJE IZ FIZIKE  INSTRUKCIJE IZ KEMIJE (opće, neorganske, organske,  analitičke, fizikalne, stehiometrije - kemijskog računa, elektrokemije) ♦ OSNOVA ELEKTROTEHNIKE  GOSPODARSKE MATEMATIKE  BIOKEMIJE  BIOLOGIJE ♦ MEHANIKE  STATISTIKE  POSLOVNE STATISTIKE  VJEROJATNOSTI  MATEMATIČKE STATISTIKE  INFORMATIČKE / MATEMATIČKE LOGIKE ♦ MATEMATIČKE ANALIZE  LINEARNE ALGEBRE ♦ KOMBINATORIKE  HRVATSKOG JEZIKA  POVIJESTI  GEOGRAFIJE  PRIRODE  HIDRAULIKE  PNEUMATIKE  MATERIJALA  TERMODINAMIKE  POMOĆ U UČENJU I DR. ♦ INDIVIDUALAN PRISTUP  PRIPREME ZA POPRAVNE ISPITE

PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU I UPIS NA FAKULTETE iz MATEMATIKE, KEMIJE, FIZIKE, BIOLOGIJE, hrvatskog, povijesti, geografije, logike, sociol., PIG, filozofije...


Uz klasične dajemo i instrukcije putem SKYPEA za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i ostatak svijeta.

 INDIVIDUALAN PRISTUP SVAKOM KANDIDATU, VELIKO ISKUSTVO I STRUČNOST, ZAGARANTIRAN USPJEH.

Možete nas kontaktirati svakim danom (radnim i neradnim) od 9 do 22 sata na:
095/ 812-7777,   01/ 2990-241,  099/ 739-9999
Skype: instrukcije-online ili moje.instrukcije 
Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777

Dajemo instrukcije za cijelu Hrvatsku i ostatak svijeta, a u Zagrebu dajemo i klasične instrukcije i pripreme. Pogledajte kartu 

Najpovoljnije cijene - popusti:   10%, 20%, 30%40%, 60%.

Besplatne instrukcije i pripreme - određeni sadržaji te besplatne konzultacije za sve polaznike. Besplatne knjige (udžbenici, vježbenice, literatura) za sve naše redovite polaznike.

          


PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU I UPIS NA FAKULTETE I VISOKE ŠKOLE (prijemne ispite)
daju profesori za gimnazije, sve srednje škole i fakultete iz MATEMATIKE (A i B razina), KEMIJE, FIZIKE, BIOLOGIJE, hrvatskog jezika (A i B razina), povijesti, geografije (zemljopisa), logike, sociologije, politike i gospodarstva (PIG), filozofije, psihologije, etike, elektrotehnike, po državnim i gimnazijskim programima i testovima fakulteta. Upisi u tijeku.
Uz klasične instrukcije dajemo i instrukcije preko interneta, instrukcije putem SKYPE-a  za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i dr.

Telefoni: 095/ 812-7777,   01/ 2990-241,  099/ 739-9999 
Skype:  instrukcijeonline, instrukcije-online ili moje.instrukcije 

Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777

 Kvalitetne i uspješne pripreme za upis na Medicinski fakultet po katalozima, programima i testovima fakulteta daju profesori iz 
 kemije, fizike i biologije.
 (integralno = matura + prijemni, 2 u 1, ili samo prijemni, samo matura, razlikovni program ili svaki predmet pojedinačno ili sve zajedno) Upisi u tijeku.

Uz klasične instrukcije dajemo i online instrukcije putem SKYPE-a  za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG, ... i dr. 

Telefoni:  095/ 812-7777,  099/ 739-9999,  01/ 2990-241
Skype:  instrukcijeonline, instrukcije-online ili moje.instrukcije 

Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777
Besplatne instrukcije i pripreme - određeni sadržaji te besplatne konzultacije za sve polaznike.
 

      

Online instrukcije - instrukcije i pripreme preko interneta
Online instrukcije u realnom vremenu uz individualan pristup daju profesori putem skypea za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i dr.
Instrukcije, repeticije, poduke uživo iz topline vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.
Više od 15 predmeta: MATEMATIKA, FIZIKA, KEMIJA (sva područja), gospodarska matematika, elektrotehnika, mehanika, biokemija, biologija, statistika, hrvatski jezik, povijest, geografija i dr. te
 
PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU, Pripreme za upis na Medicinski fakultet , popravne i druge ispite.  
Telefoni:  095/ 812-7777 099/ 739-9999,  01/ 2990-241  
Skype:  instrukcijeonline, instrukcije-online ili moje.instrukcije 

Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777
Instrukcije iz SVIH PREDMETA učenicima i studentima svih škola, fakulteta i učilišta klasično ili putem SKYPEA
 Klasične instrukcije ili instrukcije preko interneta, online instrukcije putem SKYPEA za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i dr.
Instrukcije, repeticije, poduke uživo iz topline vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.
Više od 15 predmeta: MATEMATIKA, FIZIKA, KEMIJA (sva područja), gospodarska matematika, elektrotehnika, mehanika, biokemija, biologija, statistika, hrvatski jezik, povijest, geografija i dr. te

Uz klasične instrukcije, pripreme i tečaje nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Prednosti su prilagodljivost, praktičnost, mogućnost rada na bilo kojem mjestu (iz vlastite sobe), usvajanje znanja brzinom koja odgovara svakom posebice i omogućuje svakom polazniku usvajanje gradiva prema vlastitim željama i rasporedu.
SKYPE je video veza koja nam omogućuje da komuniciramo gotovo dobro kao uživo. Za više informacija i upute kliknite ovdje.

Telefoni:  095/ 812-7777,  099/ 739-9999,  01/ 2990-241
Skype:  instrukcijeonline, instrukcije-online ili moje.instrukcije 
Viber i WhatsApp: +385 95 812 7777

     

CIJENE I POPUSTI:
Nastava se izvodi:
1. Individualno ili u paru s individulnim pristupom svakom polazniku gdje svaki polaznik radi one predmete, prolazi ono gradivo i poglavlja koja su njemu potrebna, u kojima je slabiji. Nastavne metode i ritam rada se prilagođavaju svakom kandidatu i radi se brzinom koju on može pratiti.

Zbog toga ove pripreme daju iznimno dobre rezultate  veoma visok postotak uspješnosti (više od 95%).
Cijena se dogovara ovisno o broju termina uz popuste do 20%,  30%,  40%.
2. U manjim grupama u kojima je moguće uspostaviti individualni pristup i pokloniti dovoljno pažnje i vremena svakom polazniku. 

Besplatne instrukcije i pripreme - određeni sadržaji te besplatne konzultacije za sve polaznike.


      

Dragi učenici i studenti na našim stranicama možete naći puno korisnih sadržaja i obrađenih lekcija iz raznih predmeta i područja koji vam mogu koristiti pri učenju, izradi seminarskih, maturalnih, diplomskih radova i referata. Također ovdje možete naći kalendar ispita državne mature i upisa na fakultete, ispitne kataloge za maturu i prijemne ispite, testove za besplatne pripreme, upute za pisanje eseja, besplatnu lektiru i ...  
Svi sadržaji za vas su besplatni, a svakodnevno dodajemo nove. Zato češće navratite na ovu stranicu ili je spremite u favorite, nadamo se da će vam koristiti. Uz to možete dobiti pomoć i instrukcije iz mnogih nastavnih predmeta, pripreme za državnu maturu, upis na Medicinski i druge fakultete, popravne i druge ispite. 

CILJ I ZAHVALA
Poštovani posjetitelji cilj nam je omogućiti što većem broju mladih ljudi (učenika i studenata) da besplatno ili povoljno i jednostavno dođu do znanja i sadržaja koji su im potrebni u nastvnom procesu.  Nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa u cilju jednostavnije i bolje edukacije mladih. Podijelimo znanje s drugima jer znanje je uz dobrotu jedino blago koje se djeljenjem uvećava.Stoga se zahvaljujemo svima koji su koristili naše sadržaje i usluge (ubuduće će ih biti više) i svima koji su nam pomogli svojim sugestijama, a posebno onima čije smo sadržaje koristili i koji su nam pomogli u izradi istih.
 Izvori i literatura
"Tamo kamo se isplati ići ne vodi prečica..."

            
 

Glavni izbornik

Kemija - korisni sadržaji

Matematika - korisni sadržaji

Biologija - korisni sadržaji